Empreses

Empreses

UPTOWN ENGLISH EMPRESES

A Uptown English oferim cursos per a empreses que estiguin interessades a que els seus treballadors o clients millorin el seu nivell d’anglès. Què oferim?

· Cursos d’anglès per a tots els nivells (des de principiant fins a avançat) a petites i mitjanes empreses i a multinacionals.
· Gran varietat de cursos segons les necessitats de la teva empresa: cursos estàndard, intensius, anglès general, anglès per a negocis, conversa o classes particulars.
· Ens adaptem a les necessitats de la teva empresa: fem classes In Company (anem a la teva empresa), o bé oferim classes al nostre centre. Les classes es poden realitzar en horari de matí, migdia o tarda segons la disponibilitat del client.
· Oferim a les empreses una gestió integral del cursos, així com finançament a través de la Fundació Tripartita.
· La nostra metodologia es basa en potenciar totes les àrees (speaking, listening, grammar, vocabulary, writing, reading) de l’idioma, centrant-nos sempre en les preferències dels nostres clients.
· Partim de la base que cada empresa és única i, per aquest motiu, el nostre servei és completament adaptat al client. Analitzem les seves necessitats formatives i oferim una prova de nivell i pla personalitzat gratuït sense cap mena de compromís.
· Els nostres professors són nadius i especialitzats en classes d’anglès per a empreses.
· Oferim preparació específica per als exàmens de Cambridge (PET, FCE, CAE y CPE) en cas que els nostres clients estiguin interessats en obtenir algun d’aquests certificats oficials. Som un centre oficial preparador d’exàmens de Cambridge.

Watch Dragon ball super