Acadèmia d’anglès Horta. Sobre nosaltres

Sobre nosaltres i la nostra acadèmia d'anglès Uptown English

Laura Oliva Martínez

Laura Oliva

Em dic Laura Oliva Martínez, tinc 29 anys i sóc diplomada en magisteri d’educació infantil per la Universitat de Barcelona. Un cop vaig finalitzar la carrera (2011) vaig anar a viure a Dublín, on vaig viure durant dos anys i vaig treballar com a tutora a dues escoles infantils.

Al 2013 vaig tornar a Barcelona i des d’aleshores he estat treballant d’especialista d’anglès a l’etapa d’educació infantil. Entre 2012 i 2015 he anat realitzant diversos exàmens de Cambridge fins arribar a obtenir el màxim nivell que és el Certificate of Proficiency in English (CPE).

Em considero una persona apassionada per aprendre i ensenyar anglès i em motiva especialment treballar amb els més petits, ja que considero que la seva il·lusió, actitud i motivació no es pot comparar amb cap altra edat. Tinc moltes ganes de començar aquest nou repte i amb molta il∙lusió i empenta dirigir la meva pròpia acadèmia d’anglès!

David McAulay

El meu nom és David McAulay. Vaig estudiar llengua i literatura anglesa a la universitat D’Stirling a la meva nativa Escòcia. Després de graduar­me al 2012 em vaig mudar a Espanya on vaig començar a aprendre castellà i a conèixer una cultura diferent. Després de viure durant un any ensenyant anglès en un petit poble d’Astúries, vaig decidir conèixer el sud d’Espanya durant un estiu, ensenyant anglès a estudiants de Cadis i València.

Després d’això, finalment em vaig instal∙lar aquí a Barcelona, treballant com a mestre d’anglès i assistent de direcció en una important escola del Vallès durant 3 anys.

Ara tinc moltes ganes de començar una nova etapa a la meva casa adoptiva “Horta”, dirigint la meva pròpia acadèmia Uptown English!

Per què escollir­-nos?

  • Professors natius i titulats.
  • Excel∙lents instal∙lacions amb pissarres interactives en totes les nostres aules per fer les classes el més dinàmiques i divertides possible.
  • Àmplia disponibilitat horària (ens adaptem a les teves necessitats).
  • Possibilitat de fer classes particulars o a grups reduïts.
  • Seguiment continuat del procés d’aprenentatge del nostres alumnes.
  • Preparació específica per als exàmens oficials de Cambridge.
  • Deures setmanals per repassar i complementar el que s’ha treballat a classe.

Watch Dragon ball super