classes d’anglès per adults a horta

Adutlts (a partir de 15 anys)

HORARIS I CURSOS

Els alumnes fan 3 hores de classe a la setmana.
Tots els nostres cursos tenen una durada de 37 setmanes (començant a mitjans de setembre i finalitzant la setmana de la revetlla de Sant Joan).

El dia i hora de la classe dependrà del nivell de l’alumne.

OBJECTIUS I METODOLOGIA

L’objectiu dels nostres cursos és que els alumnes millorin el seu nivell d’anglès en tots els aspectes, especialment en l’expressió i comprensió oral.
Amb la possibilitat de fer els exàmens oficials, creiem que la motivació i la implicació del nostres alumnes creix a mida que van millorant en la llengua i es veuen capaços de superar els diferents exàmens (KET, PET, FCE, CAE y CPE).

La nostra metodologia es basa en l’aprenentatge holístic, ja que donem igual d’importància a les diferents parts de l’aprenentatge de la llengua: expressió oral i escrita i comprensió escrita i auditiva. Totes les nostres aules estan equipades amb projectors interactius, fet que permet fer les classes molt més amenes i col∙laboratives.

Cada curs té un llibre de text a través del qual s’estudiarà gramàtica i vocabulari a més a més de treballar a partir de jocs, materials audiovisuals i materials extra que els professors oferiran als alumnes en funció de les seves necessitats.

Els grups són reduïts, ja que el nombre mínim d’alumnes per classe és de 4 i el màxim és de 12, fet que permet un millor seguiment per part del professor (natiu i qualificat) i que els alumnes puguin desenvolupar millor les seves habilitats en la pràctica oral de l’anglès.

Els alumnes treballen de manera individual, parelles o en petits grups, fomentant així el seu propi descobriment de la llengua, sempre assessorats pel professor.

A part de les 3 hores que els alumnes assisteixen a classe, hi ha un seguiment més enllà de l’aula. Els alumnes tindran deures per fer a casa i així repassar el que s’ha fet a classe per poder comentar-lo amb el companys i companyes i professor el proper dia de classe. Regularment, s’avalua el progrés dels estudiants mitjançant els deures presentats, proves i exàmens.

NIVELLS

A la nostra acadèmia oferim la possibilitat que alumnes de tots els nivells puguin fer algun dels nostres cursos, ja sigui des del primer nivell (Elementary/A1) fins a nivells més avançats con l’Advanced o el Proficiency.

CERTIFICATE OF PROFICIENCY IN ENGLISH (CPE)
Examen oficial
CPE/ C2.2
PCPE/ C2.1
CERTIFICATE IN ADVANCED ENGLISH (CAE)
Examen oficial
CAE/ C1.2
PCAE/ C1.1
FIRST CERTIFICATE IN ENGLISH (FCE)
Examen oficial
FCE/ B2.2
PFCE/ B2.1
PRELIMINARY ENGLISH TEST (PET)
Examen oficial
INT B/ B1.2
INT A/ B1.1
KEY ENGLISH TEST (KET)
Examen oficial
PIN B/ A2.2
PIN A/ A2.1
Elementary/ A1

Watch Dragon ball super