classes d’anglès per a joves a horta

Joves (de 10 a 17 anys)

HORARIS I CURSOS

Els alumnes d’entre 10 i 17 anys fan 2 o 3 hores de classe a la setmana en dos dies.
Tots els nostres cursos tenen una durada de 37 setmanes (començant a mitjans de setembre i finalitzant la setmana de la revetlla de Sant Joan).

Depèn del nivell, els alumnes aniran a un grup o a un altre i en un horari o altre. Per saber-ho, els alumnes hauran de fer una prova de nivell presencial al nostre centre.

OBJETIUS I METODOLOGIA

Un dels objectius principals dels nostres cursos és que els alumnes desenvolupin les competències lectora, escrita, auditiva i principalment la oral, així com també ampliïn el seu vocabulari i treballin progressivament les estructures gramaticals.

A la nostra acadèmia pretenem que els alumnes estudiïn cursos més avançats dels que estan estudiant a la seva escola o institut.
L’objectiu principal és que abans de començar els seus estudis universitaris, els alumnes hagin aprovat el FCE (First Certificate in English), per així més endavant poder­-se centrar en nivells superiors.

La nostra metodologia es basa en l’aprenentatge holístic, ja que donem igual d’importància a les diferents parts de l’aprenentatge de la llengua: expressió oral i escrita i comprensió escrita i auditiva. Totes les nostres aules estan equipades amb projectors interactius, fet que permet fer les classes molt més amenes i col∙laboratives.

Cada curs té un llibre de text a través del qual s’estudia gramàtica i vocabulari però també es treballa a partir de jocs, materials audiovisuals i materials extra que els mestres oferiran als alumnes en funció de les seves necessitats.

Els grups són reduïts, ja que el nombre mínim d’alumnes per classe és de 4 i el màxim és de 12, fet que permet un millor seguiment per part del professor (natiu i qualificat) i que els alumnes puguin desenvolupar millor les seves habilitats en la pràctica oral de l’anglès.

Els alumnes treballen de manera individual, parelles o en petits grups, fomentant així el seu propi descobriment de la llengua, sempre assessorats pel professor.

L’avaluació és continuada, ja que cada setmana es posaran deures per a fer a casa i així repassar i complementar el que s’ha fet a classe i també es faran regularment petites proves i exàmens per observar l’evolució de l’alumne. Durant el curs, les famílies tindran l’oportunitat de tenir dues reunions amb el professor per comentar l’evolució del seu fill o filla.

NIVELLS

A la nostra acadèmia oferim la possibilitat que alumnes de tots els nivells puguin fer algun dels nostres cursos, ja sigui des del primer nivell (T1) fins a nivells més avançats com el First Certificate o l’Advanced.

FIRST CERTIFICATE IN ENGLISH (FCE)
Examen oficial
TFCE/ B2.2
TPFCE/ B2.1
PRELIMINARY ENGLISH TEST (PET)
Examen oficial
TPET/ B1.2
T2/ B1.1
KEY ENGLISH TEST (KET)
Examen oficial
TKET/ A2.2
T1/ A2.1

Watch Dragon ball super