Classes d’anglès nens i nenes a horta

Nens i nenes (1r a 5è primària)

HORARIS I CURSOS

Els alumnes des de 1r a 3r de primària fan 2 hores de classe a la setmana repartides en dos dies (una hora i una hora).
Els alumnes de 4t i 5è de primària fan 3 hores de classe a la setmana repartides en dos dies (1 hora i mitja i una hora i mitja).
Tots els nostres cursos tenen una durada de 37 setmanes (començant el 17 de setembre i finalitzant el 21 de juny).

Els horaris són els següents:

GRUP HORES/SETMANA DIES DE LA SETMANA HORARI
NENS i NENES 2h/setmana
(De 1er a 3r primària)
Dilluns i Dimecres 17:30 - 18:30
Dimarts i Dijous 17:30 - 18:30
3h/setmana
(4t i 5è de primària)
Dilluns i Dimecres 17:30 - 19:00
Dimarts i Dijous 17:30 - 19:00

OBJETIUS I METODOLOGIA

Durant l’etapa d’educació primària és quan els alumnes comencen a llegir i escriure en anglès. Poc a poc van ampliant el seu vocabulari i aprenen a utilitzar correctament estructures gramaticals bàsiques tant a nivell oral com escrit. Durant aquests anys, els alumnes tenen la possibilitat de presentar­se a dos exàmens oficials (STARTERS i MOVERS), els quals els motiven per seguir aprenent i interessar-­se encara més en la llengua anglesa.

La nostra metodologia es basa en l’aprenentatge holístic, ja que donem igual importància a les diferents parts d’aprenentatge de la llengua: expressió oral i escrita i comprensió lectora i auditiva. Els nostres grups reduïts afavoreixen que els alumnes puguin expressar­se tant amb altres companys/es (es realitzen moltes activitats en parelles i/o grups), com amb el professor (natiu i qualificat), que els servirà de guia i ajuda durant tot el curs. Les classes que oferim son molt entretingudes i dinàmiques, ja que comptem amb projectors interactius i es treballa amb diferents recursos com el llibre de text, recursos online, material extra i jocs per tal que es pugui aprendre des de diferents perspectives i activitats.

L’avaluació és continuada, ja que cada setmana els nens tindran deures per fer a casa i així repassar i complementar el que s’ha fet a classe. Regularment, es faran petites proves i exàmens per observar l’evolució de l’alumne. Durant el curs, les famílies tindran l’oportunitat de tenir dues reunions amb el professor per comentar l’evolució del seu fill o filla.

NIVELLS

A la nostra acadèmia oferim la possibilitat que alumnes de tots els nivells i edats puguin fer algun dels nostres cursos, ja sigui des del primer nivell “PUPPIES” fins a nivells més avançats per poder arribar al nivell “MOVERS”.

MOVERS
Examen oficial
5è primària N6
4t primària N5
STARTERS
Examen oficial
3r primària DRAGONS
2n primària PANDAS
1r primària MONKEYS
P5 PENGUINS
INFANTIL (P3 i P4) PUPPIES

Watch Dragon ball super